BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi

May

Bandırma Rehberlik ve Araştırma  Merkezi Müdürlüğünce 2016-2017 yılı tercih danışmanlığı çalıştayı düzenlendi..

Çalıştay 15-16-17 Mayıs tarihlerinde sorumluluk alanımızdaki ilçelerde (Bandırma–Erdek-Manyas-Gönen-Marmara) görev yapan rehberlik öğretmenleri katılımıyla Bandırma Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Çalıştayda tercih danışmanlığı sürecinde öğrencilere,ilgi ,yetenek ve kişilik özellikleri kapsamında bir üst öğrenim kurumuna geçişlerinde rehberlik yapılması ve bu süreçte verilecek tercih danışmanlığı hizmetlerinin belirlenen standartlar doğrultusunda yürütülmesi konusunda  ayrıca ortak sınavlar ve YGS-LYS ye ilişkin doğru ve güncel bilgilerin paylaşılması ve tercih sürecinde etkili yardım sunulması kapsamında rehberlik  öğretmenleri bilgi paylaşımında bulundu.

Nis

Psikolojik Danışman Emrullah ASLANER tarafından 7-11 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erdek Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 14 oturum hâlinde düzenlenmiş olup, kursiyerlere sertifika dağıtımı ile tamamlanmıştır.

Nis